Despre Școala de șoferi Giulești

section-2261b58

Devino un adevărat motociclist la Școala de Șoferi Giulesti!

Bine ai venit la Școala de Șoferi Giulesti! Aici vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni un motociclist sigur și competent - de la antrenamente pe noul poligon moto, până la informații detaliate despre actele necesare pentru înscriere și examen.
Începe cursurile astăzi și domină asfaltul!

Ce ne propunem?

Școala de șoferi Giulești este specializată în pregătirea cursanților pentru obținerea permisului de conducere categoria A, A1 și A2 și își propune să ofere cele mai bune cursuri de instruire moto din oraș. Fondată în 2022 pe poligonul modern de pe Calea Giulești 6-8, școala se bucură de o poziție centrală și acces facil.

Experiența noastră

Experiența de peste 20 de ani a fondatorului Bogdan Iancu, garantează etape de instruire corect selectate, cu instructori profesioniști și metode de învățare eficiente. Rata mare de promovabilitate reflectă angajamentul nostru de a ne pregăti cursanții temeinic, atât pentru examen, cât și pentru experiențele din traficul de zi cu zi.

Poligonul moto

Poligonul nostru atestat de Poliția Română dispune de două trasee practice și este autorizat pentru examinarea categoriilor A, A1 și A2. Acest lucru înseamnă că, dacă alegi să faci școala moto la noi, vei beneficia de avantajul de a susține examenul direct pe terenul unde ai efectuat orele de școală. Beneficiezi de accesul facil la poligon, parcare gratuită instructori experimentați și tarife competitive. Suntem dedicați succesului tău și te ajutăm să îți transformi pasiunea pentru două roți într-o realitate sigură, dar responsabilă.

Alegerea ta

Nu ezita să te înscrii la cursurile noastre de școala moto și să te alăturați comunității de iubitori de motociclete care și-au început aventura pe două roți cu ajutorul nostru. Te așteptăm să descoperi diferența pe care o face școala de șoferi Giulești în pregătirea pentru obținerea permisului de motor.

section-0834215

Vrei să faci parte din echipa noastră?

Vrei să te alături echipei noastre de profesioniști la Școala de șoferi Giulești? Suntem în căutare de instructori auto talentați și dedicați, care să împărtășească pasiunea noastră pentru două roți și să contribuie la succesul cursanților noștri.

Pentru a aplica, trebuie să ai următoarele calificări și abilități:

  • Autorizație de instructor auto valabilă pentru categoria A, A1 și A2;
  • Experiență în predarea cursurilor de conducere moto;
  • Excelente abilități de comunicare și răbdare;
  • Spirit de echipă și capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic;
  • Dedicație în a oferi instruire de calitate și în promovarea conducerii responsabile.

Dacă îndeplinești aceste criterii și ești gata să te implici în formarea viitorilor motocicliști, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail: permisautomoto@yahoo.com sau să completezi formularul de contact și te vom contacta noi.

Haideți să construim împreună o echipă de instructori excepționali la Școala de șoferi Giulești și să ne asigurăm că elevii noștri beneficiază de cea mai bună pregătire pentru a deveni motocicliști competenți, dar mai ales responsabili.