Politica de confidentialitate

Hedings

Politica de confidentialitate a Scolii de soferi Giulești

Scoala de soferi Giulești se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile mentionate.

Datele colectate

Colectarea datelor prin intermediul site-ului are ca scop o mai buna functionare si imbunatatirea serviciilor oferite de Scoala de soferi Giulești. De asemenea, datele colectate ne ajuta sa comunicam catre dumneavoastra oferte si / sau noutati legate de obiectul de activitate al Scolii de soferi Giulești.
Datele colectate sunt:

  • Nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, continut text create de utilizator, date desre activitatea de navigare, date despre dispozitivul / browserul / ip-ul pe care are loc interactiunea cu site-ul (prin intermediul cookies).

Cum utilizam datele colectate?

Datele colectate sunt utilizate pentru comunicarea directa sau indirecta cu utilizatorul in scopul obiectului de activitate sau pentru actiuni de publicitate / media / marketing. In ceea ce priveste datele de navigare, acestea vor fi utilizate pentru imbunatatirea serviciilor oferite de site.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor art. 6 alin. (1) lit. b, c din Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Scoala de soferi Giulești are obligatia de a administra datele personale furnizate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de inscriere, de contact sau de intrebare acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Scolii de soferi Giulești si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Scoala de soferi Giulești si colaboratorii acestora pentru desfasurarea sau/si derularea de activitati precum:

  • activitati comerciale
  • activitati de promovare a produselor si serviciilor
  • activitati de publicitate / media/ marketing
  • activitati de statistica/ urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin inscrierea in baza de date a Scolii de soferi Giulești, consimtiti expres, in limitele legislatiei in vigoare, la a fi contactat de catre parteneri (terti) precum: furnizori de marketing, furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat precum si organele abilitate. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Scolii de soferi Giulești acces nerestrictionat si irevocabil la acestea. Acesta poate implica utilizarea, afisarea sau reproducerea si transmiterea materialelor sau informatiilor.
Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile impuse de legile in vigoare.
Scopul colectarii datelor este:

  • informarea privind serviciile si activitatile comerciale
  • promovarea serviciilor, publicitate / media / marketing, statistica si monitorizare a comportamentului de utilizare

Cat timp pastram datele?

Datele dumneavoastra vor fi pastrate, conform legii, timp de 10 ani.

Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului reprezinta acceptul dumneavoastra de prelucrare a datelor personale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor.
Conform Legii nr. 677/2001 si al OUG 34/2014 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Scoala de soferi Giulești nu furnizeaza adresa de e-mail unor terti si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
Scoala de soferi Giulești nu este responsabila pentru daune care apar sau pot aparea ca urmare a neglijentei cumparatorului privind securitatea si confidentialitatea navigarii sale pe site-ul nostru.
Punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre dumneavoastra si bineinteles ca le vom sterge daca ne solicitati acest lucru.