Termene si conditii

Hedings

Termene si conditii de utilizare a site-ului

Conditii de utilizare

Utilizarea site-ului permisautomoto.ro sau orice fel de interactiune cu acesta reprezinta acceptul tau asupra termenilor si conditiilor de mai jos. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul termenelor si conditiilor fara o notificare prealabila sau ulterioara.

Dreptul de autor

Detinatorul continutului de pe site-ul permisautomoto.ro este:
SC IANCU DRIVERS SRL
Sediu social: București, Sectorul 3, Strada Liviu Rebreanu nr.29, Bloc M36, Scara 3, Etaj 3, Ap.103
CUI: 41422185
Continutul site-ului:logo, simboluri, videoclipuri, imagini statice, animatii, text si continut multimedia, este proprietatea Scolii de soferi Baneasa. Orice continut la care utilizatorul are sau obtine acces prin orice mijloc reprezinta properietatea intelectuala a Scoala de soferi Giulești . Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise prin acordul scris al Scolii de soferi Giulești. Reproducerea, distribuirea sau modificarea continutului, fara acordul scris al Scolii de soferi Giulești este interzisa.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor art. 6 alin. (1) lit. b, c din Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Scoala de soferi Giulești are obligatia de a administra datele personale furnizate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de inscriere, de contact sau de intrebare acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Scolii de soferi Giulești si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Scoala de soferi Giulești si colaboratorii acestora pentru desfasurarea sau/si derularea de activitati precum:

  • activitati comerciale
  • activitati de promovare a produselor si serviciilor
  • activitati de publicitate / media/ marketing
  • activitati de statistica/ urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin inscrierea in baza de date a Scolii de soferi Giulești, consimtiti expres, in limitele legislatiei in vigoare, la a fi contactat de catre parteneri (terti) precum: furnizori de marketing, furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat precum si organele abilitate. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Scolii de soferi Giulești acces nerestrictionat si irevocabil la acestea. Acesta poate implica utilizarea, afisarea sau reproducerea si transmiterea materialelor sau informatiilor.
Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile impuse de legile in vigoare.
Scopul colectarii datelor este:

  • informarea privind serviciile si activitatile comerciale
  • promovarea serviciilor, publicitate / media / marketing, statistica si monitorizare a comportamentului de utilizare

Utilizatorul poate solicita catre Scoala de soferi Giulești stergerea datelor personale din baza de date a Scolii de soferi Giulești.